A vaj fontos reggeli és vacsora alapanyag, de jó szolgálatot tesz akkor is, ha egy hosszú nap elé nézünk, és egy szendviccsel tervezzük áthidalni az éhes pillanatokat. Nem olcsó alapanyag,… Tartalom Megtekintése

De vajon miből? Egy biztos, hogy marhából, de az sem mindegy, melyik részéből. A grillezés tudománya elsőre egyszerűnek tűnhet, de akik mélyebben beleássák magukat, azok azt tapasztalhatják, hogy a profik… Tartalom Megtekintése

A chutney fontos kiegészítője az indiai és az ázsiai ételeknek, a sült húsok elmaradhatatlan kísérője. Hazánkban még nincs nagy hagyománya a készítésüknek, pedig érdemes velük kísérletezni, főleg nyáridőn, amikor számos… Tartalom Megtekintése

A friss paprika rendkívül egészséges nyári zöldség, nem véletlenül van népes rajongótábora. Szeretjük nyersen, a szendvicsünkbe téve, de számos főtt ételünknek is fontos hozzávalója, és persze minden évben alig várjuk,… Tartalom Megtekintése

A női szeszély egy igazi klasszikus sütemény, nagymamáink még rendszeresen készítették, de szerencsére mostanra sem merült feledésbe. Egyszerű hozzávalókból látványos végeredmény születik – remek vendégváró, lakodalmas vagy vasárnapi sütemény. Az… Tartalom Megtekintése

A szűzpecsenye sokak szerint a legnemesebb sertéshús, ugyanis egyáltalán nem tartalmaz inakat, csak tiszta izomszövetet. Éppen ezért ára igen borsos, és ha nem jól készítjük el, hajlamos arra, hogy túlságosan… Tartalom Megtekintése