Ha zűrös volt az elmúlt esztendő, ha a feje tetejére állt minden, ha sok meglepetést hozott, vagy éppen sok boldogságot, egy dolog akkor is biztos: egy jó ebéd mindig jólesik,… Tartalom Megtekintése
Az ünnepi forgatag után még nincs vége nagy a lakomáknak és a vidámságnak, ugyanis következik az év végi hajrá, a szilveszteri bulik, a pezsgő, a lencse és a malacsült ideje…. Tartalom Megtekintése
Halászlé, sült hal, töltött káposzta, sült húsok, mézeskalács, bejgli – Magyarországon ezek a hagyományos karácsonyi fogások. De vajon mit esznek máshol? Az angolok sült pulykájáról már szinte mindenki hallott, de… Tartalom Megtekintése
Aki gyakran főz, az általában nagyon tudja értékelni azokat az apró trükköket, amelyekkel meggyorsítható vagy kényelmesebbé tehető a konyhai tevékenykedés, ezért az e-food e heti cikkében most olyan praktikák és… Tartalom Megtekintése
Gyakori probléma a kevert tésztájú süteményekkel, hogy míg frissen isteni szaftosak és puhák, addig másnapra megszikkadnak, kiszáradnak, és sokat veszítenek élvezeti értékükből –az utolsó adag nem ritkán már a kukában… Tartalom Megtekintése
Biztosan sokan jártak már úgy, hogy időről időre tanácstalanul állnak a hűtő előtt, azon tanakodva, hogy mit is kéne enni. Itt a reggeli ideje vagy éppen a vacsoráé, de semmi… Tartalom Megtekintése