A nyár egyik nagy ajándéka a rengeteg, különféle bogyós gyümölcs, amelyek nemcsak rendkívül egészségesek, de számtalan módon fel is lehet használni őket – a gyümölcslevesektől kezdve a pitéken át egészen… Tartalom Megtekintése

Sok mindenen múlik, hogy egy húsleves végül milyen lesz, hogy minden krémleves ugyanolyan egyenízű-e, vagy sikerül valami igazán különlegeset alkotnunk, hogy a házi készítésű ételízesítő ad-e valamit hozzá az ételhez,… Tartalom Megtekintése

Egészen más élmény télen főzni, mint nyáron. Télen a kinti hideg ellenszere lehet a kellemesen meleg sütő mellett álldogálás, a hosszú főzési időt követelő ételek ilyenkor előtérbe kerülnek, jöhet a… Tartalom Megtekintése

A levendula illata ősidők óta elvarázsol mindenkit, a legnépszerűbb illatok között előkelő helyet foglal el. Számos gyógyhatása ismert ennek a halványlila színű, illatos növénynek – az egyik legerősebb nyugtató, lazító… Tartalom Megtekintése

Tavaszi friss zöldség, melynek most van szezonja, a legtöbben levesbe teszik, de nyersen ropogtatva is nagyon finom – mi az? A megfejtés lehetne a sárgarépa is, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkezik,… Tartalom Megtekintése

Beköszöntött a nyári hőség, mostantól kezdve sokak számára mindennapos probléma, hogy mit egyenek, hiszen ilyenkor nem kíván nehéz ételeket az ember, az eddig megszokott fogások pedig hirtelen unalmassá válnak. Ami… Tartalom Megtekintése