tonhal salátával az asztalon

A tonhal az egyik legegészségesebb élelmiszer, amelyet világszerte szívesen fogyasztanak. Számos jótékony hatással bír a szervezetünkre, különösen a szív- és érrendszeri egészség támogatásában játszik kulcsszerepet. Ugyanakkor fontos mértékkel fogyasztani, hogy… Tartalom Megtekintése

hal és saláta

Az ünnepi időszak a bőséges lakomákról és az ínycsiklandó fogásokról szól, ám az új év kezdete remek lehetőséget nyújt arra, hogy visszatérjünk az egészséges étkezési szokásokhoz. Az év elején sokan… Tartalom Megtekintése

szárnyas rakott kel tepsiben

A karácsony előtti időszak nemcsak az ünnepi készülődésről és ajándékvadászatról szól, hanem sokak számára az év végi rohanás is megnehezíti a kiegyensúlyozott étkezést. Ilyenkor különösen fontos, hogy könnyű, mégis tápláló… Tartalom Megtekintése

Az amerikai palacsinta, vagy egyszerűen csak pancake, az amerikai konyha egyik legikonikusabb étele. Vajjal, juharsziruppal vagy különféle öntetekkel fogyasztva világszerte népszerűvé vált. De honnan származik ez a finomság, és miért… Tartalom Megtekintése

mézes krémes sütemény az ünnepi asztalon

A mézes krémes az egyik legnépszerűbb magyar sütemény, nemzedékek óta díszíti az ünnepi asztalt. Omlós tésztája, puha krémje és a méz édes íze tökéletes harmóniát alkot, amit a lekvár savanyúsága… Tartalom Megtekintése

Ha Márton-nap, akkor csakis liba lehet a menü, ez nem is vitás. Libaleves lúdgége tésztával, libasült párolt káposztával, lúdláb torta – minden, ami a libákhoz kötődik. De vajon miért pont… Tartalom Megtekintése